Útěk : osm snů : hra o čtyřech dějstvích - Bulgakov, Michail Afanas‘jevič, 1891-1940 (Drama, 2020)
Vzhledem k Stalinovým výhradám své doby z provozování vyloučená divadelní hra ruského dramatika o bělogvardějských běžencích a oficírech.