Čertovo kopyto - Sviták, Jan, 1983- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Strašidelný příběh dvou dětí, které se na prázdninách setkají s tajemnými dopisy a dostanou se do samotného pekla, kde svedou boj s proradným čertem Křivákem.