Z rodinné kroniky lady Fuckingham - Kaifosz, Jakub, 1985- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Dvě erotické povídky neznámých autorů z Anglie konce 19. století. Kniha sestává ze dvou erotických povídek, které vyprávějí o rozverné babičce a o nezbedných dobrodružstvích strýce Waltera. Obě byly (stejně jako novela Lady Fuckingham, připisovaná Oscaru Wildeovi) poprvé publikovány v erotické revue The Pearl, která vycházela v prudérní Anglii v letech 1879 a 1880. Objevila se nečekaně a její iniciátoři jsou dodnes obestřeni tajemstvím. Šířila se mezi nejvybranější společností z vysokých kruhů a po vydání osmnáctého čísla za stejně tajemných okolností zanikla. Nakladatelská anotace. Kráceno.