Každý něco tají - Sedláčková, Andrea, 1967- (Prostor, 2017)
Společenský román z prostředí filmového umění. Filmová režisérka přichází s "románem ze společnosti". Příběh z prostředí filmových herců a jejich všedních i svátečních dní nabízí nejen napínavé čtení, ale klade také otázky, v jaké společnosti žijeme a jaké etické mantinely jsme schopni svému jednání klást. Dobrá vůle se náhle obrátí v pomluvu, ochota pro někoho něco udělat může být lehce zneužita. Známá herečka Lucie musí sehrát svůj osobní zápas nejen s bulvárem, jehož se stane obětí, ale i s nedůvěrou svého okolí a nakonec hlavně sama se sebou. Nakladatelská anotace. Kráceno.