Akvabely - Drábek, David, 1970- (Filip Tomáš – Akropolis, 2011)
Komedie výrazného, provokujícího českého autora je svéráznou karikaturou současného světa a jeho poznamenaných vztahů. Groteskní komedie ze současnosti, zaplněná řadou bizarních postaviček, pro něž je společná záliba v synchronizovaném plavání jedinou základnou, na níž jsou ve zmateném světě schopny komunikovat. Hra byla roku 2004 oceněna Cenou Alfreda Radoka.