Dva náměsíčníci, aneb, Nezbytné a nadbytečné - Nestroy, Johann, 1801-1862 (Drama, 2020)
Fraška významného rakouského satirika, zasazená do zájezdního hostince v rakouském městečku, kam autor přivádí aristokratické hosty i partu zlodějíčků.