Slovenské vize : velká válka, krajané a představy o budoucím státu (1914–1918) - Bandžuch, Tomáš, 1986- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Práce rozebírá jednotlivé koncepce budoucnosti Slovenska, které v letech 1914-1918 vytvořili představitelé slovenské politické reprezentace.