Knihovny současnosti 2020 : sborník z 28. ročníku konference, konané ve dnech 2.–4. listopadu 2020 on-line - Knihovny současnosti (konference) (Sdružení knihoven České republiky ve spolupráci s Městskou knihovnou v Praze, 2020)
Sborník příspěvků z 28. ročníku knihovnické konference z roku 2020. Tematické okruhy reagovaly na aktuální otázky současného knihovnictví (knihovny jako centra komunitního a občanského života, knihovní fondy, vzdělávání uživatelů a knihovníků apod.).