Poslední magnát - Fitzgerald, Francis Scott, 1896-1940 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Autorovo poslední dílo, nedokončený román Poslední magnát, v němž satiricky zobrazuje pozlátkové prostředí hollywoodských filmových ateliérů, jejichž produkty nahrazují tisícům Američanů skutečný život.