Moje zlatá řemesla - Klíma, Ivan, 1931- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Šest povídek z osmdesátých let představuje šest různých prostředí, v nichž se autor příležitostně pohyboval. Všednodenní zkušenosti spolu s filozofickými a literárními reflexemi dokumentují poslední léta úpadku v našem životě, sílící celonárodní apatii i beznaděj, které se neubrání ani sám autor, třebaže se snaží o vyrovnaný postoj a nadhled.