Moje první lásky : (a jiné milostné povídky) - Klíma, Ivan, 1931- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Veselé, erotické, dojímavé i nadějeplné povídky, které známý český autor uzavřel v roce 1981. Základem většiny povídek je jednoduchý lidský příběh. Výsledkem je čtivá kniha, které nechybí myšlenky ani jazyková kultura.