Pomsta hraběnky Cagliostrové - Leblanc, Maurice, 1864-1941 (Detektivka, 2021)
Volné pokračování příběhů Arsena Lupina a jeho neohrožené a rafinované protivnice hraběnky Cagliostrové. Lupin při stopování muže, vybírajícího v bance velký obnos, se dostane až do záhadné vily na francouzském venkově. Zde za podivných okolností dochází k dvojnásobné vraždě motivované láskou, nenávistí a chamtivostí. Lupinovi se podaří odhalit záhadu vražd, rodinných vztahů a nakonec zjistí i pravdu o svém dlouho hledaném synovi.