Kruh mého času - Šulcová, Marie, 1926-2015 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Román z životopisné série o Karlu a Josefu Čapkových. Titul z autorčiny románové biografické série o životě bratří Čapků se soustředí na kratší epizodu z období 1. světové války, kdy mladý Karel Čapek působil jako vychovatel v rodině hraběte Lažanského.