Kus umělce - Zábranský, David, 1977- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Krátká, strohá a záměrně významově rozostřená experimentální próza oceňovaného českého autora, jejíž námět se s mnoha odbočkami a stylistickými pokusy pohybuje v polském uměleckém prostředí.