Zápisky o válce česko-slovenské : výběr z českého a slovenského tisku z podzimu 1992 - Palán, Aleš, 1965- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Pohled na dění na konci roku 1992, který je spojený s rozpadem Československa, na základě fiktivních článků o tehdejších událostech a hrozícím konfliktu mezi Čechy a Slováky.