Paul Verlaine, jeden z absolutních - Vladislav, Jan, 1923-2009 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Soubor biografických a autobiografických textů i výňatků z korespondence, které vykreslují bouřlivé životní osudy slavného prokletého básníka a symbolisty Paula Verlaina.