Brána bez dveří : Wumenguan - Wumen Huikai, 1183-1260 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Sbírka 48 zenových kóanů ze 12. století. Ke každému kóanu je připojen Wu-menův komentář, gátha (čtyřverší) a komentář českého sinologa Oldřicha Krále. V úvodu krátká studie O. Krále o zenu, kóanech a této sbírce.