Let čarodějnice, aneb, civilní dobrodružství - Hakl, Emil, 1958- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Román zajímavého pražského autora pojednává o věčném hledání života. Rutinní život mladého redaktora společenského magazínu se náhle obrátí v momentě, když si v obchodním centru zakoupí kapesní nůž a po střetu s ochrankou supermarketu ho jednomu strážci bodne do břicha. Hlavní hrdina po této události utíká do portugalské emigrace, kde chce založit nový život, avšak po nezdařeném vztahu s vdanou maďarskou emigrantkou se vrací zpět do Prahy. Netuší však, že ho tu čeká větší peklo než předpokládal. V Letu čarodějnice se Hakl volně vrací k románu Intimní schránka Sabriny Black, ale ve výsledku jde o vyprávění hutnější a mnohem vyspělejší.