Intimní schránka Sabriny B. : (final cut) - Hakl, Emil, 1958- (Městská knihovna v Praze, 2021)
Autorova románová prvotina z pražského prostředí devadesátých let 20. století volně navazuje na povídkovou knihu Konec světa. Úderně vyprávěný autobiografický příběh je koncipován jako mozaika krátkých, na sebe navazujících historek o marném přátelství a ještě marnější lásce a o hledání aspoň trochu nezávislé existence uprostřed doby, která rychle ztrácí jak obsah, tak obrysy. Hlavní část se odehrává v Praze na Letné, kde si hlavní hrdina zakládá reklamní agenturu.Typický vypravěčský styl mísící černý humor s čirým zoufalstvím, výsměch s rezignací, dodává knize svižný rytmus, který čtenář zná už z autorových povídek. A proč vlastně Intimní schránka Sabriny Black? Fiktivní Sabrina Black má totiž na starosti odpovědi na dopisy čtenářů v jednom pornografickém magazínu, který si hlavní hrdina občas pročítá.