Poplach v Kovářské uličce - Řezáč, Václav, 1901-1956 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Příběh vypráví o chytrém chlapci Frantíkovi, kterému se podařilo odhalit podvody obchodníka Bočana. Frantík, kterého vychovává dědeček, si přivydělává u místního obchodníka – lakomce a vydřiducha. Když se ukáže, jak obchodník okrádá i ty nejchudší zákazníky, rozhodne se Frantík zasáhnout.