Pohádky krále Gambrina - Deulin, Charles, 1827-1877 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Sbírka lidových pohádek z Flander. Soubor deseti lidových flanderských pohádek, které v polovině 19. století sebral a převyprávěl francouzský spisovatel, kritik a folklorista Charles Deulin.