E-knihovna.cz : 2021 : ediční plán podzim-zima (Městská knihovna v Praze, 2021)
Publikace představuje elektronické knihy, které vydá Městská knihovna v Praze v období podzim-zima 2021. Informace o chystaných básnických, prozaických i dramatických titulech doprovází stručné medailonky autorů, ukázky a obrázky obálek.