Byt k pronajmutí : fraška o třech dějstvích - Nestroy, Johann, 1801-1862 (Drama, 2021)
Fraška předního autora vídeňského lidového divadla 19. století patří do řady těch, které kromě nosného situačního humoru nepostrádají ani dobové satirické narážky.