Dvacet snů : a jeden navíc - Křesadlo, Jan, 1926-1995 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Snové minipříběhy z pera osobitého exilového autora. Soubor obsahuje dvacet již vydaných minipovídek a navíc nově jednadvacátou z literární pozůstalosti autora. Texty spojují snové náměty s fantaskními až bizarními, zahrnujícími pohádkové proměny, dobrodružné motivy i transcendentální témata. Uplatňuje se tu Křesadlův typický poetický styl i smysl pro propojování vysokého s nízkým.