Tři legendy o krucifixu - Zeyer, Julius, 1841-1901 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Klasik české literatury a jeho legendy, psané na základě lidových pověstí, odehrávající se na třech místech: v Praze, v Toledu, a blíže neurčeném městě na Slovensku.