Husa na provázku : šest filmových libret - Mahen, Jiří, 1882-1939 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Soubor šesti avantgardních, poetistických filmových libret z 20. let 20. století, jehož název převzala o čtyři desetiletí později známá brněnská divadelní scéna.