Muzikantská Liduška - Hálek, Vítězslav, 1835-1874 (Městská knihovna v Praze, 2021)
Povídky z raného období básníkovy tvorby s milostnou tematikou, které jsou spojeny sociálními motivy o lásce dvou mladých lidí, jimž se staví do cesty nepřekonatelné překážky.