Knihovny současnosti 2021 : sborník z 29. ročníku konference, konané ve dnech 7.–9. září 2021 na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci - Knihovny současnosti (konference) (Sdružení knihoven České republiky ve spolupráci s Městskou knihovnou v Praze, 2021)
Sborník příspěvků z 29. ročníku knihovnické konference z roku 2021. Tematické bloky reagovaly na aktuální otázky současného knihovnictví (role knihoven v demokratickém systému, knihovny jako vzdělávací a kulturní instituce).