Mezi tebou a mnou - Hnila, Marek (Městská knihovna v Praze, 2022)
Román s autobiografickými prvky o slepé uličce kariéry a hodnotovém zrání. Autobiografický hrdina románu nastupuje slibnou kariéru ve světě nepříliš morálního podomního prodeje. Úspěch se zdá snadný a lákavý, ale na půli cesty stát se dokonalým "šmejdem" mladík zjišťuje, že na tento svět nemá žaludek, a začíná hledat jinou životní náplň. Jeho snem je literární tvorba... Román je jistou osobní literární zpovědí i portrétem osobnostního hledání a dozrávání.