Bum... bum... Bumerangy, aneb, Politická manéž - Vodňanský, Jan, 1941-2021 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Humorné komentáře výroků klíčových osobností české porevoluční politické scény (Klaus, Zeman, Havel, Grebeníček aj.).