Kdo, co je pan Gabriel? - Binar, Ivan, 1942- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Pohádková novela o šviháku panu Gabrielovi, který je zosobněním zla. Hravý text je historií lásky dvou mladých lidí, jejichž existence je ze zákulisí ovládána čímsi tajemným.