Rozprava v krabici - Binar, Ivan, 1942- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Experimentální próza je dialogem dvou vnitřních hlasů v existenciálně stísněném prostoru. Rozprava v krabici je dialogem dvou komplementárních hlasů v jednom a tomtéž vědomí, vyrůstající z pocitů bezčasí a uzavřenosti života v době normalizace. Nakladatelská anotace.