Othello - Shakespeare, William, 1564-1616 (Drama, 2022)
Známá Shakespearova tragédie o zhoubných důsledcích žárlivosti. Příběh žárlivého Maura, jeho milující ženy Desdemony i zrádného našeptávače Jaga patří k příběhům nejznámějším a jeho zpracování z pera Shakespearova přitahuje pozornost divadelníků, diváků i čtenářů celá staletí.