Večer tříkrálový, neb, Cokoli chcete - Shakespeare, William, 1564-1616 (Drama, 2022)
Známá Shakespearova komedie o příběhu lásky, která po neuvěřitelných zvratech dojde naplnění, i o veselých kumpánech, kteří vytrestají samolibého hlupáka.