Ej, moja paranoia! - Vodňanský, Jan, 1941-2021 (Poezie, 2022)
Písňové texty Jana Vodňanského z let 1968 až 1978, které hýří pro autora charakteristickými nápaditými pointami, překvapivými paradoxy a hrou se slovy. Sbírka textů jedné z nejvýraznějších osobností českého kulturního dění druhé poloviny 20. století – spisovatele, dramatika, básníka, herce a písničkáře ("S úsměvem idiota", "Jak mi dupou králíci", "Generální úklid", "Zpívající memoáry" aj.) Texty mohou být čtenářům známé již ze samizdatové produkce 70. let. Nakladatelská anotace.