Zakletý duch : výbor z invektiv, pamfletů, dopisů, deníků a bagatel - Swift, Jonathan, 1667-1745 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Výbor z pamfletů, dopisů, deníků a bagatel z díla anglického spisovatele, sociologa a bojovníka za práva všech utlačovaných, který žil na rozhraní 17. a 18. století.