Nedalo se tady dýchat : ekologie v českých zemích v letech 1968 až 1989 - Vaněk, Miroslav, 1961- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Publikace seznamuje s vývojem ekologických aktivit v Československu v letech 1970 až 1989.