Až na dno blahobytu : ke společenským kořenům ekologické krize - Keller, Jan, 1955- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Autor hledá příčiny nepochopitelného chování lidstva před ekologickou katastrofou. Zabývá se společenskými souvislostmi ekologické krize s důrazem na oblast politiky a ekonomiky.