Humoristické črty - Thackeray, William Makepeace, 1811-1863 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Drobné humoristické črty jednoho z největších anglických spisovatelů 19. století s ironickým podtextem, zaměřeným na soudobou anglickou společnost.