Pohádky - Řezáč, Václav, 1901-1956 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Knížka lehce mravoučně laděných moderních pohádek. Obsahuje sedm méně známých pohádek autora, které poukazují na nepěkné lidské vlastnosti a jejich nápravu. Zejména vlastnosti jako jsou nafoukanost, lačnost peněz, lakota, necitelnost a krutost...