Fuga trium - Křesadlo, Jan, 1926-1995 (Městská knihovna v Praze, 2024)
Román se odehrává ve fiktivní Urogalii, okupované zemi s totalitním režimem, jehož praktiky popisuje autor s pronikavou ironií. Jedná se vlastně o romány tři. Jeden postava čte, druhý jiná postava píše. Společným námětem je lidská svoboda a ohrožení lidské existence.