Francouzské pohádky - Cibula, Václav, 1925-2009 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Pohádkové příběhy francouzských lidových vypravěčů. Několik desítek tradičních pohádkových příběhů, které mají svůj původ v lidové francouzské ústní tradici, v převyprávění českého prozaika a překladatele.