Odtajnění - Vodňanský, Jan, 1941-2021 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Pokračování autorových vzpomínek, tentokrát na jeho aktivity v nové společenské situaci v 90. letech 20. století. Rozpomínání, leckdy překvapivé, jedné z nejpozoruhodnějších osobností českého kulturního dění – dramatika, spisovatele, režiséra, herce, profesora, textaře, básníka, zpěváka, ale především „šoumena“ Jana Vodňanského, o kterém nelze předpokládat, že by neměl na co vzpomínat. Nakladatelská anotace. Kráceno.