Zpívající memoáry, aneb, Když archiv zakuká - Vodňanský, Jan, 1941-2021 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Vzpomínky populárního textaře a písničkáře zachycují charakteristickým způsobem a stylem dění jeho života.