Konečně rozumné slovo - Vodňanský, Jan, 1941-2021 (Poezie, 2022)
Knížka drobných humoristických textů populárního svérázného autora. Minipovídky, textové koláže a slovní hříčky vybrané z dvacetileté tvorby známého textaře. Vodňanský nakládá s jazykem bez ohledů a předsudků, naopak všemi prostředky ozřejmuje sklon jazyka k frázi i jeho podíl na křivém zrcadlení skutečnosti.