Generální úklid - Vodňanský, Jan, 1941-2021 (Poezie, 2022)
Soubor drobných prozaických i poetických textů z pera známého humoristy, básníka a písničkáře. Specifický humor Jana Vodňanského, využívající absurdity a nonsensu, ale též autorovy erudice v oblasti psychologie a filozofie, je v tomto souboru reprezentován přednáškami, rozvíjejícími absurdní, ale zcela logické konstrukce, písňovými texty plnými slovní a asociační hravosti a řadou dalších drobných forem, s nimiž se mohli setkávat diváci osobitých kabaretních pořadů dvojice Vodňanský-Skoumal.