Jak mi dupou králíci - Vodňanský, Jan, 1941-2021 (Poezie, 2022)
Výbor osobitých písňových textů Jana Vodňanského. Písňové texty Jana Vodňanského hýří absurdně nonsensovým humorem, překvapivými paradoxy a nápaditými komickými pointami, zaujmou hrou se slovy, asociacemi i básnickými formami, to vše podáváno s typickou stylizací "úsměvu idiota".