Ledový dům - Lažečnikov, Ivan Ivanovič, 1792-1869 (Městská knihovna v Praze, 2022)
Romantický historický příběh, námětově čerpající z ruských dějin 1. poloviny 18. století. Ruský prozaik a dramatik, autor romanticky laděných historických próz, vypráví dojemný a tragický příběh z vysoké ruské společnosti 1. poloviny 18. století.