Neříkej to mámě : na motivy vlastní knihy Nordickou blondýnu jsem nikdy nelízala - Antošová, Svatava, 1957- (Městská knihovna v Praze, 2022)
Hra s malým obsazením je dramatizaci vlastní prózy Svatavy Antošové, vydané pod názvem Nordickou blondýnu jsem nikdy nelízala.