Hedda Gablerová : činohra o čtyřech dějstvích - Ibsen, Henrik, 1828-1906 (Drama, 2022)
Slavné drama norského klasika s kontroverzní hlavní hrdinkou. Jedno z velkých severských dramat s ženskou hrdinkou, čerstvě provdanou Hedou Gablerovou. Příběh o jejím těžkém hledání splnění vlastních tužeb, které vede k tragickým koncům, patří mezi nejhranější Ibsenovy hry.